Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z pstrągiem"
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13380
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12434
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1403
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13380
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5658
Składniki
Mąkę wymieszaj z masłem. Dodaj 3 łyżki zimnej wody i sól. Całość zagnieć. Formę na tartę wylep ciastem i włóż na noc do lodówki. Rybę i brokuł oczyść i pokrój na kawałki. Następnie gotuj na parze 8 minut.
Ciasto wyjmij z lodówki i nakłuj widelcem w wielu miejscach. Następnie wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 10 minut w temperaturze 200°C. Wyjmij, przestudź. Jajka roztrzep ze śmietanką. Dodaj starty ser, kawałki pomidora. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Zmniejsz temperaturę w piekarniku do 180°C. Wlej nadzienie do formy z ciastem. Wstaw do piekarnika. Piecz jeszcze godzinę.Źródło: Na żywo