Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z pstrągiem"
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422245
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2290
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3168
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422245
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2290
Składniki
Mąkę wymieszaj z masłem. Dodaj 3 łyżki zimnej wody i sól. Całość zagnieć. Formę na tartę wylep ciastem i włóż na noc do lodówki. Rybę i brokuł oczyść i pokrój na kawałki. Następnie gotuj na parze 8 minut.
Ciasto wyjmij z lodówki i nakłuj widelcem w wielu miejscach. Następnie wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 10 minut w temperaturze 200°C. Wyjmij, przestudź. Jajka roztrzep ze śmietanką. Dodaj starty ser, kawałki pomidora. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Zmniejsz temperaturę w piekarniku do 180°C. Wlej nadzienie do formy z ciastem. Wstaw do piekarnika. Piecz jeszcze godzinę.Źródło: Na żywo