Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Tarta z pstrągiem"
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113065
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 451
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 792
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 591
Składniki
Mąkę wymieszaj z masłem. Dodaj 3 łyżki zimnej wody i sól. Całość zagnieć. Formę na tartę wylep ciastem i włóż na noc do lodówki. Rybę i brokuł oczyść i pokrój na kawałki. Następnie gotuj na parze 8 minut.
Ciasto wyjmij z lodówki i nakłuj widelcem w wielu miejscach. Następnie wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 10 minut w temperaturze 200°C. Wyjmij, przestudź. Jajka roztrzep ze śmietanką. Dodaj starty ser, kawałki pomidora. Wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Zmniejsz temperaturę w piekarniku do 180°C. Wlej nadzienie do formy z ciastem. Wstaw do piekarnika. Piecz jeszcze godzinę.Źródło: Na żywo