Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2280
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 271
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2280
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4371
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1293
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 271
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Krewetki wrzuć na wrzątek i zagotuj. Następnie odcedź i ostudź. Obierz z ogonków, skrop częścią soku z cytryny i drobno pokrój. Jajka, pietruszkę, resztę soku z cytryny i majonez zmiksuj na gładką masę. Dodaj krewetki i wymieszaj. Przypraw solą i pieprzem. Szprycą cukierniczą nakładaj krem do babeczek i udekoruj według uznania, np. czerwoną cebulą i kawałkami podpieczonej dyni.Źródło: Na żywo