Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1952
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2623
Składniki
Jajka ugotuj na twardo. Krewetki wrzuć na wrzątek i zagotuj. Następnie odcedź i ostudź. Obierz z ogonków, skrop częścią soku z cytryny i drobno pokrój. Jajka, pietruszkę, resztę soku z cytryny i majonez zmiksuj na gładką masę. Dodaj krewetki i wymieszaj. Przypraw solą i pieprzem. Szprycą cukierniczą nakładaj krem do babeczek i udekoruj według uznania, np. czerwoną cebulą i kawałkami podpieczonej dyni.Źródło: Na żywo