Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Udka kurczaka marynowane w musztardzie"
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 287
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1938
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3893
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3724
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 495
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 287
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1938
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3893
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3724
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 495
Składniki
Wszystkie marynaty mieszam. Zanurzam w niej kawałki mięsa, przekładam do pojemnika. Dodaję obraną i pokrojoną cebulę. Posypuję natką. Wkładam do lodówki na godzinę. Potem piekę 50 minut w temp. 200°C. W czasie pieczenia mięso smaruję pozostałą marynatą.
Warzywa na jarzynkę obieram, myję, kroję na kawałki. Przekładam do worka do zapiekania. Dodaję zioła, sól i układam w formie obok kurczaka. W kilku miejscach nacinam worek nożem. Piekę ok. 40 minut.Źródło: Naj