Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udka z młodymi warzywami"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
Udka umyj, osusz, natrzyj solą, pieprzem, i oprósz papryką. Obsmaż krótko z obu stron na odrobinie oleju, aż się zrumienią.
Warzywa oczyść, te które trzeba, obierz, pokrój. Dodaj do mięsa, wrzuć liść laurowy, ziele angielskie, zalej połową bulionu. Duś, aż mięso będzie miękkie, podlewając resztą bulionu. Na koniec wstaw do piekarnika i krótko podpiecz.Źródło: Świat kobiety