Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Udka z młodymi warzywami"
Udka umyj, osusz, natrzyj solą, pieprzem, i oprósz papryką. Obsmaż krótko z obu stron na odrobinie oleju, aż się zrumienią.
Warzywa oczyść, te które trzeba, obierz, pokrój. Dodaj do mięsa, wrzuć liść laurowy, ziele angielskie, zalej połową bulionu. Duś, aż mięso będzie miękkie, podlewając resztą bulionu. Na koniec wstaw do piekarnika i krótko podpiecz.Źródło: Świat kobiety
Motto jakie mi przyświeca na codzień jeśli chodzi o gotowanie, to "Jak tu zro...
Odsłon: 19651
Danie z gatunku jaki najbardziej lubię: "samorobiące" ;) Nie wymaga wielkiego...
Odsłon: 11150
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 245
Bardzo mi się podobała sałatka zamieszczona na forum przez Smakera i postanow...
Odsłon: 245
Składniki
Udka umyj, osusz, natrzyj solą, pieprzem, i oprósz papryką. Obsmaż krótko z obu stron na odrobinie oleju, aż się zrumienią.
Warzywa oczyść, te które trzeba, obierz, pokrój. Dodaj do mięsa, wrzuć liść laurowy, ziele angielskie, zalej połową bulionu. Duś, aż mięso będzie miękkie, podlewając resztą bulionu. Na koniec wstaw do piekarnika i krótko podpiecz.Źródło: Świat kobiety
Przepisy Dania główne
Dania główne
Burgery wołowe z grilla
Dania główne
Bryzol
Dania główne
Chłopski garnek z kiełbasą i ziemniakami
Dania główne
Tarta ze szparagami
Burgery wołowe z grilla
Aromatyczna klasyka. Jak zwykle dania grillowe powinny być wyraziste, łatwe i...
Odsłon: 24
Bryzol
Obowiązkowa pozycja na stołówkach pracowniczych i barach w czasach PRLu
Odsłon: 286