Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe i niedrogie. Mojej córeczce i mężowi bardzo smakuje ale ile ludzi tyle gustów. Smacznego.
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Rozgrzej patelnie, dodaj odrobinę oleju lub masła, wsyp na patelnie twarde warzywa tj,papryka,cukinia,por,niech się lekko podduszą.
Na drugiej patelni podsmaż pieczarki na łyżce masła
Dodaj podsmażone pieczarki do całości, dodaj pomidora i cebulkę dymkę i kukurydzę
Gdy pomidor puści sok dodaj odrobinę wody, gdy ta odparuje dodaj indyka
Duś na małym ogniu do miękkości
Ja to danie serwuję z ryżem
Smacznego i czekam na złośliwości.