Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe i niedrogie. Mojej córeczce i mężowi bardzo smakuje ale ile ludzi tyle gustów. Smacznego.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 341
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1411
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 341
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1411
Składniki
Rozgrzej patelnie, dodaj odrobinę oleju lub masła, wsyp na patelnie twarde warzywa tj,papryka,cukinia,por,niech się lekko podduszą.
Na drugiej patelni podsmaż pieczarki na łyżce masła
Dodaj podsmażone pieczarki do całości, dodaj pomidora i cebulkę dymkę i kukurydzę
Gdy pomidor puści sok dodaj odrobinę wody, gdy ta odparuje dodaj indyka
Duś na małym ogniu do miękkości
Ja to danie serwuję z ryżem
Smacznego i czekam na złośliwości.