Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, jednogarnkowe i niedrogie. Mojej córeczce i mężowi bardzo smakuje ale ile ludzi tyle gustów. Smacznego.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 989
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 217
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 989
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 512
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666484
Składniki
Rozgrzej patelnie, dodaj odrobinę oleju lub masła, wsyp na patelnie twarde warzywa tj,papryka,cukinia,por,niech się lekko podduszą.
Na drugiej patelni podsmaż pieczarki na łyżce masła
Dodaj podsmażone pieczarki do całości, dodaj pomidora i cebulkę dymkę i kukurydzę
Gdy pomidor puści sok dodaj odrobinę wody, gdy ta odparuje dodaj indyka
Duś na małym ogniu do miękkości
Ja to danie serwuję z ryżem
Smacznego i czekam na złośliwości.