Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cebulę smażoną nie każdy może jeść.Z papryką nie ma takich kłopotów zdrowotnych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1970
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1647
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2679
Składniki
Na rozgrzaną patelnię z tłuszczem położyć pokrojoną w plastry wątrobę i przysmażyć szybko z dwóch stron . Dołożyć paprykę pokrojoną dość grubo i jabłko pokrojone w plastry,majeranek i pieprz.Pod koniec smażenia przyprawić kucharkiem .
Smacznego :)