Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wegetariańska uczta z grilla"
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 588
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 588
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
Cukinie umyj, pozostaw ze skórką, pokrój w ukośne plasterki. Papryki umyj, osusz. Przekrój na połówki i usuń gniazda nasienne. Miąższ pokrój na kawałki. Obierz cebule. Pokrój je w grubsze krążki. Umyte pomidory pokrój na cząstki.
Szklankę oleju dopraw solą, cukrem, posiekanym czosnkiem (1-2 ząbki) i pieprzem. Wlej łyżkę octu winnego, dodaj gałązki ziół. Marynatą zalej przygotowane warzywa, wymieszaj. Rozłóż na tackach, grilluj 10 minut.
czas ok. 30 min; porcja – 140 kcal, cena 3,40 złŹródło: Świat kobiety