Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Wegetariańska uczta z grilla"
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8700
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8700
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 78
Składniki
Cukinie umyj, pozostaw ze skórką, pokrój w ukośne plasterki. Papryki umyj, osusz. Przekrój na połówki i usuń gniazda nasienne. Miąższ pokrój na kawałki. Obierz cebule. Pokrój je w grubsze krążki. Umyte pomidory pokrój na cząstki.
Szklankę oleju dopraw solą, cukrem, posiekanym czosnkiem (1-2 ząbki) i pieprzem. Wlej łyżkę octu winnego, dodaj gałązki ziół. Marynatą zalej przygotowane warzywa, wymieszaj. Rozłóż na tackach, grilluj 10 minut.
czas ok. 30 min; porcja – 140 kcal, cena 3,40 złŹródło: Świat kobiety