Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala salatka na wiosenne dni.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 53
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 22
Składniki
Makaron ugotowac, odcedzic i przeplukac zimna woda. Cukinie pokroic w talarki i podsmazyc na oliwie. Szynke, ser zolty i mozzarelle pokroic w kostke. Parowki pokroic w talarki.
Wymieszac wszystko razem delikatnie, dodac posiekna bazylie i oliwe z oliwek,mozna oprawic do smaku sola i pieprzem. Odstawic do lodowki na godzinke. Smacznego