Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SZKOŁA MOJEJ MAMY. PROSTE I SZYBKIE DANIE UWIELBIANE PRZEZE MNIE OD NAJMŁODSZYCH LAT.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1072
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 158
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2200
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1072
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 158
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2200
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4237
Składniki
Makaron spaghetti gotujemy w osolonej wodzie al dente wg przepisu na opakowaniu.
Czosnek obieramy i drobniutko siekamy, pomidory sparzamy i kroimy w kostkę.
Na rozgrzaną oliwę z oliwek wrzucamy posiekany czosnek, a po chwili pomidory.
Sos dusimy do częściowego odparowania wody, po czym doprawiamy przyprawą do spaghetti, solą i pieprzem wg uznania. Można użyć vegety lub innej przyprawy do potraw.
Makaron odcedzamy i dodajemy do sosu, łączymy. Można podawać z tartym parmezanem, bądź tartym serem żółtym
Smacznego!