Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
od razu: mięsko z dodatkiem Myślę, że wołowinę można zastąpić karkówką. Dobrze smakuje z ziemniakami i kaszami.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9192
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10759
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4816
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 939
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9192
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1358
Składniki
wołowinę namoczyć i pokroić w plastry i poukładać w naczyniu żaroodpornym lub garnku
zalać rozrobionym bulionem z dodatkiem koncentratu i przypraw
piec lub dusić aż mięso będzie prawie miękkie
dodać poszadkowaną kapustę z cebulą
piec lub dusić do miękkości wszystkich składników