Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
od razu: mięsko z dodatkiem Myślę, że wołowinę można zastąpić karkówką. Dobrze smakuje z ziemniakami i kaszami.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2036
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1822
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1586
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1542
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2036
Składniki
wołowinę namoczyć i pokroić w plastry i poukładać w naczyniu żaroodpornym lub garnku
zalać rozrobionym bulionem z dodatkiem koncentratu i przypraw
piec lub dusić aż mięso będzie prawie miękkie
dodać poszadkowaną kapustę z cebulą
piec lub dusić do miękkości wszystkich składników