Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i inaczej podane ziemniaki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34094
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1240
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Ziemniaki kroimy w plasterki układamy na dno garka solimy i doparaiwmy do smaku, nastepnie wszystkie składniki kroimy w plasterki i układamy na ziemniaki również doprawiamy . Robimy tak do wyczerpania składników ale ostatnia warstwa musi sie składac z ziemniaków. Skladniki można dobierac w zależności od gustu można zmieniać i dodawac również inne składniki np.mielone mieso.
Na koniec polewamy olejem wszystko ale nie za duzo i wstawiamy na malutki gaz. Pod przykryciem dusza sie do miekkości (sprawdzamy widelcem naklówajac ziemniaki) Latem polecam udusić na grilu wspaniale smakują. Życzę smacznego )))