Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i inaczej podane ziemniaki.
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 1119
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1099
U mnie skrawki nazywają "Bigosowka" wystarczy wam fasola 2 cebulę i około kil...
Odsłon: 220
Polecam.
Odsłon: 1119
Składniki
Ziemniaki kroimy w plasterki układamy na dno garka solimy i doparaiwmy do smaku, nastepnie wszystkie składniki kroimy w plasterki i układamy na ziemniaki również doprawiamy . Robimy tak do wyczerpania składników ale ostatnia warstwa musi sie składac z ziemniaków. Skladniki można dobierac w zależności od gustu można zmieniać i dodawac również inne składniki np.mielone mieso.
Na koniec polewamy olejem wszystko ale nie za duzo i wstawiamy na malutki gaz. Pod przykryciem dusza sie do miekkości (sprawdzamy widelcem naklówajac ziemniaki) Latem polecam udusić na grilu wspaniale smakują. Życzę smacznego )))