Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8089
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8089
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Makaron ugotowac w osolonej wodzie,odcedzic.Wsypac do wysokiego garnka.Cebule i czosnek posiekac,kielbase obrac z oslonki i pokroic w kostke.Przysmazyc az bedzie chrupiaca.Do makaronu wsypac kielbase z cebula i czosnkiem.Zetrzec zolty ser i posypac nim zapiekanke.Wstawic do razgrzanego piekarnika i piec 15 minut.Podawac z keczupem jako danie obiadowe lub kolacyjne smacznego.