Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 146
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 42
Składniki
Sledzie sprawic podzielic na połówki.Kapuste ugotowac odcedzic.Na3łyż.oleju podsmażyc cebulke,dodac kapuste poddusic.Obrane ziemniaki ugotowac na pół twardo w osolonej wodzie.Zaroodporne naczynie wysmarowac olejem,włożyc kapuste,kminek i sledzie,obficie skropic olejem obłożyc ziemniakami posmarowane olejem,Piec 20min przed podaniem posypac natka.