Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10704
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4806
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 918
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9148
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1352
Składniki
na oleju podsmazamy mieso mielone z pokrojona w kosteczke cebula i przecisnietym przez praske czosnkiem
gdy mieso jest juz mocno przesmazone podlewamy torszke woda i przykrywamy garnek zmienjszajac ogien by sie troszke poddusilo po okolo 10 min zageszczamy bardzo mocno powstaly sos i wlewamy do naczynia zaroodpornego
wczesniej ugotowane ziemniaki ugniatamy dodajac maslo smietana i pieprz
ugniecione ziemniaki wykladamy na sos z miesem dokladnie przyrywjac je
zapiekamy w piekarnku az ziemniaczki przyzloca sie podajemy z mizeria lub ogorkiem kiszonym lub korniszonami