Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3830
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 688
Dzisiaj placki ziemniaczane przygotowane trochę inaczej jak za zwyczaj. Plack...
Odsłon: 3830
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 688
Składniki
na oleju podsmazamy mieso mielone z pokrojona w kosteczke cebula i przecisnietym przez praske czosnkiem
gdy mieso jest juz mocno przesmazone podlewamy torszke woda i przykrywamy garnek zmienjszajac ogien by sie troszke poddusilo po okolo 10 min zageszczamy bardzo mocno powstaly sos i wlewamy do naczynia zaroodpornego
wczesniej ugotowane ziemniaki ugniatamy dodajac maslo smietana i pieprz
ugniecione ziemniaki wykladamy na sos z miesem dokladnie przyrywjac je
zapiekamy w piekarnku az ziemniaczki przyzloca sie podajemy z mizeria lub ogorkiem kiszonym lub korniszonami