Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2644
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1962
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1641
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2644
Składniki
na oleju podsmazamy mieso mielone z pokrojona w kosteczke cebula i przecisnietym przez praske czosnkiem
gdy mieso jest juz mocno przesmazone podlewamy torszke woda i przykrywamy garnek zmienjszajac ogien by sie troszke poddusilo po okolo 10 min zageszczamy bardzo mocno powstaly sos i wlewamy do naczynia zaroodpornego
wczesniej ugotowane ziemniaki ugniatamy dodajac maslo smietana i pieprz
ugniecione ziemniaki wykladamy na sos z miesem dokladnie przyrywjac je
zapiekamy w piekarnku az ziemniaczki przyzloca sie podajemy z mizeria lub ogorkiem kiszonym lub korniszonami