Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3899
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 419
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3899
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 635
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3852
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 419
Składniki
na oleju podsmazamy mieso mielone z pokrojona w kosteczke cebula i przecisnietym przez praske czosnkiem
gdy mieso jest juz mocno przesmazone podlewamy torszke woda i przykrywamy garnek zmienjszajac ogien by sie troszke poddusilo po okolo 10 min zageszczamy bardzo mocno powstaly sos i wlewamy do naczynia zaroodpornego
wczesniej ugotowane ziemniaki ugniatamy dodajac maslo smietana i pieprz
ugniecione ziemniaki wykladamy na sos z miesem dokladnie przyrywjac je
zapiekamy w piekarnku az ziemniaczki przyzloca sie podajemy z mizeria lub ogorkiem kiszonym lub korniszonami