Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 149
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 266
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 27
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 149
Włoski smakołyki, a smaki w sumie polskie.
Odsłon: 266
Tradycyjne pączki, ale po mojemu :) Czyli kolorowe. Pączki są z dodatkiem mł...
Odsłon: 27
Składniki
na oleju podsmazamy mieso mielone z pokrojona w kosteczke cebula i przecisnietym przez praske czosnkiem
gdy mieso jest juz mocno przesmazone podlewamy torszke woda i przykrywamy garnek zmienjszajac ogien by sie troszke poddusilo po okolo 10 min zageszczamy bardzo mocno powstaly sos i wlewamy do naczynia zaroodpornego
wczesniej ugotowane ziemniaki ugniatamy dodajac maslo smietana i pieprz
ugniecione ziemniaki wykladamy na sos z miesem dokladnie przyrywjac je
zapiekamy w piekarnku az ziemniaczki przyzloca sie podajemy z mizeria lub ogorkiem kiszonym lub korniszonami