Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to pyszne danie, na którego przepis wzięłam z szkolnej stołówki. Naprawdę smaczne i bardzo sycące. Nie podaję ilości składników, gdyż zależy to od wielkości zapiekanki.
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8168
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8168
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2793
Polecam.
Odsłon: 1404
Polecam.
Odsłon: 417
Składniki
Ugotować makaron i ułożyć go w naczyniu żaroodpornym.
Usmażyć kiełbasę do lekkiego zrumienienia
Usmażyć pieczarki z cebulą.
Zetrzeć ser (obojętnie na jakich oczkach, ale nie najmniejszych).
Na ułożone świderki położyć kolejno pieczarki, kiełbasę z cebulą a na wierzch posypać ztartym serem.
Piec w temp. 180 stopni (niedokładnie wiem jaki czas, ale w granicach godziny, ale może mniej lub więcej). Smacznego!