Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się zarówno na obiad i na danie główne dla gości
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2517
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 117
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4336
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2517
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 117
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4336
Składniki
Obrane i pokrojone warzywa oraz ziemniaki obgotować w małej ilości osolonej wody. Pokrojoną paprykę i cebulę przesmażyć na oliwie. Obgotowane warzywa odcedzić zachowując wywar.Żaroodporne naczynie dobrze wysmarować tłuszczem i układać warstwami warzywa przesypując przesmażoną cebulą oraz papryką. Na wierzchu położyć pokrojone na plastry pomidory, posolić i zalać wywarem z warzyw. Zapiekać w piekarniku około 45 minut.