Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 12
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 163
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 109
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 6104
Kuchnia chińska to sztuka równowagi smaków, tekstur i aromatów, która od wiek...
Odsłon: 104
Zapiekane mięso z cebulą, czosnkiem i kremowym sosem to klasyczne danie, któr...
Odsłon: 12
Dzisiaj coś sprawdzonego gdyż kuchnia indyjska jest smaczna i lubiana
Odsłon: 163
Brokuł dodaje głębi smaku, tak jak i pozostałe dodatki.
Odsłon: 109
Pączki z czekoladą to doskonała alternatywa dla tradycyjnych słodkości przygo...
Odsłon: 6104
Składniki
Ziemniaki obrać, umyć, pokroić w plasterki
Cebulę i mięsko pokroić w kostkę
Zapiekankę układać warstwami: ziemniaki, cebula, mięsko, fasolka wraz z zalewą, ziemniaki. Każdą warstwę oprószyć solą i pieprzem.
Całość polać śmietanka wymieszaną z solą, przykryć serem.
Zapiekać w piekarniku pod przykryciem w temperaturze 250 stopni przez ok 1,5 h.
Smacznego