Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5758
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 8600
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 270
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5758
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 8600
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 270
Składniki
Ziemniaki obrać ze skórki. Ugotować na pół twardo.
Ziemniaki pokroić w dość grube plastry. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Grzyby odcedzić i usmażyć na oleju z cebulką przyprawić przyprawami.
Usmażone grzyby przełożyć na ziemniaki.
Śmietanę i zupy cebulowe razem wymieszać. Zalać grzyby i ziemniaki.
Na górę potrzeć ser.
Zapiekać pod przykryciem w temp 180 stopni przez 45 min