Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 325
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 629
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 325
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 629
Składniki
Ziemniaki obrać ze skórki. Ugotować na pół twardo.
Ziemniaki pokroić w dość grube plastry. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Grzyby odcedzić i usmażyć na oleju z cebulką przyprawić przyprawami.
Usmażone grzyby przełożyć na ziemniaki.
Śmietanę i zupy cebulowe razem wymieszać. Zalać grzyby i ziemniaki.
Na górę potrzeć ser.
Zapiekać pod przykryciem w temp 180 stopni przez 45 min