Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13109
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14416
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5962
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13109
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1485
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14416
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5962
Składniki
Ziemniaki obrać ze skórki. Ugotować na pół twardo.
Ziemniaki pokroić w dość grube plastry. Przełożyć do naczynia żaroodpornego.
Grzyby odcedzić i usmażyć na oleju z cebulką przyprawić przyprawami.
Usmażone grzyby przełożyć na ziemniaki.
Śmietanę i zupy cebulowe razem wymieszać. Zalać grzyby i ziemniaki.
Na górę potrzeć ser.
Zapiekać pod przykryciem w temp 180 stopni przez 45 min