Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz zdrowe, pyszne i soczyste ciasta na pizzę, jesteś w odpowiednim miejscu.
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6925
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 144
Pyszny, delikatny biszkopt przełożony galaretką z truskawkami i bitą śmietana...
Odsłon: 153
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2410
Sałatki warstwowe są bardzo efektowne. Ozdobą naszych stołów często staje się...
Odsłon: 6925
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 144
Składniki
Zetrzyj cukinię i wyciśnij z niej tak dużo wody, jak to tylko możliwe, używając do tego rąk lub ściereczki. Następnie połącz cukinię z jajkami, przyprawami, solą (do smaku) i startym serem.
Od Ciebie zależy, jak dużo sera użyjesz — ta pizza świetnie smakuje z 50g sera, ale będzie smaczniejsza i twardsza, jeśli użyjesz go nieco więcej.
Po wymieszaniu składników przełóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz przez 15 minut w temperaturze 190 stopni.
Po 15 minutach wyjmij ciasto na pizzę z piekarnika, ułóż na nim wybrane przez Ciebie dodatki i piecz dalej przez kolejne 10 minut.