Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz zdrowe, pyszne i soczyste ciasta na pizzę, jesteś w odpowiednim miejscu.
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 59
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 40
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 59
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 104
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 40
Składniki
Zetrzyj cukinię i wyciśnij z niej tak dużo wody, jak to tylko możliwe, używając do tego rąk lub ściereczki. Następnie połącz cukinię z jajkami, przyprawami, solą (do smaku) i startym serem.
Od Ciebie zależy, jak dużo sera użyjesz — ta pizza świetnie smakuje z 50g sera, ale będzie smaczniejsza i twardsza, jeśli użyjesz go nieco więcej.
Po wymieszaniu składników przełóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz przez 15 minut w temperaturze 190 stopni.
Po 15 minutach wyjmij ciasto na pizzę z piekarnika, ułóż na nim wybrane przez Ciebie dodatki i piecz dalej przez kolejne 10 minut.