Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubisz zdrowe, pyszne i soczyste ciasta na pizzę, jesteś w odpowiednim miejscu.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
Zetrzyj cukinię i wyciśnij z niej tak dużo wody, jak to tylko możliwe, używając do tego rąk lub ściereczki. Następnie połącz cukinię z jajkami, przyprawami, solą (do smaku) i startym serem.
Od Ciebie zależy, jak dużo sera użyjesz — ta pizza świetnie smakuje z 50g sera, ale będzie smaczniejsza i twardsza, jeśli użyjesz go nieco więcej.
Po wymieszaniu składników przełóż ciasto na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piecz przez 15 minut w temperaturze 190 stopni.
Po 15 minutach wyjmij ciasto na pizzę z piekarnika, ułóż na nim wybrane przez Ciebie dodatki i piecz dalej przez kolejne 10 minut.