Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 354
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 122
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 354
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 1050
Składniki
ŻEBERKA PODZIELIĆ I OBSYPAĆ WEGETĄ.
CZOSNEK ZMIAŻDŻYĆ, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. WYMIESZAĆ. DODAĆ KECZUP, OLEJ, SOS SOJOWY, PAPRYKĘ I DŻEM. WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
ŻEBERKA UŁOŻYĆ NA WYŁOŻONEJ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLASZCE. ZALAĆ ZALEWĄ. PRZYKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA CONAJMNIEJ 12 GODZIN
PIEC OK. 1 GODZ. 15 MIN. POD KONIEC PIECZENIA ODKRYĆ FOLIĘ.