Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5537
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12030
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5132
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5537
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1024
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12030
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5132
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1455
Składniki
ŻEBERKA PODZIELIĆ I OBSYPAĆ WEGETĄ.
CZOSNEK ZMIAŻDŻYĆ, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. WYMIESZAĆ. DODAĆ KECZUP, OLEJ, SOS SOJOWY, PAPRYKĘ I DŻEM. WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
ŻEBERKA UŁOŻYĆ NA WYŁOŻONEJ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLASZCE. ZALAĆ ZALEWĄ. PRZYKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA CONAJMNIEJ 12 GODZIN
PIEC OK. 1 GODZ. 15 MIN. POD KONIEC PIECZENIA ODKRYĆ FOLIĘ.