Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 375
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1438
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5610
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 292
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 375
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1438
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5610
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 292
Składniki
ŻEBERKA PODZIELIĆ I OBSYPAĆ WEGETĄ.
CZOSNEK ZMIAŻDŻYĆ, CEBULĘ POKROIĆ W KOSTKĘ. WYMIESZAĆ. DODAĆ KECZUP, OLEJ, SOS SOJOWY, PAPRYKĘ I DŻEM. WSZYSTKO DOKŁADNIE WYMIESZAĆ.
ŻEBERKA UŁOŻYĆ NA WYŁOŻONEJ FOLIĄ ALUMINIOWĄ BLASZCE. ZALAĆ ZALEWĄ. PRZYKRYĆ FOLIĄ ALUMINIOWĄ I WŁOŻYĆ DO LODÓWKI NA CONAJMNIEJ 12 GODZIN
PIEC OK. 1 GODZ. 15 MIN. POD KONIEC PIECZENIA ODKRYĆ FOLIĘ.