Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie :) Bardzo kaloryczne, ale warte grzechu :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2363
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4455
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 420
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2363
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4455
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1473
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 420
Składniki
Brokuły ugotować, podzielić na różyczki. Pierś pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Gdy się ładnie zarumieni, dodać 3-4 łyżki sosu TAO-TAO. Dodać brokuły, szczyptę soli i łyżkę miodu. Gdy sos się ładnie skarmelizuje dodać sos i gotować tak jeszcze ok 2 min. Podawać na gorąco :)
SOS: Do naczynia wlać 2 łyżki oleju, wsypać fiks - wymieszać. Dodać śmietanę i majonez, starty ząbek czosnku i szczyptę pieprzu. Jeśli sos wyjdzie b.gęsty dodać pół szklanki wody