Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie :) Bardzo kaloryczne, ale warte grzechu :)
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1648
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16249
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6545
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14232
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1648
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16249
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6545
Składniki
Brokuły ugotować, podzielić na różyczki. Pierś pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Gdy się ładnie zarumieni, dodać 3-4 łyżki sosu TAO-TAO. Dodać brokuły, szczyptę soli i łyżkę miodu. Gdy sos się ładnie skarmelizuje dodać sos i gotować tak jeszcze ok 2 min. Podawać na gorąco :)
SOS: Do naczynia wlać 2 łyżki oleju, wsypać fiks - wymieszać. Dodać śmietanę i majonez, starty ząbek czosnku i szczyptę pieprzu. Jeśli sos wyjdzie b.gęsty dodać pół szklanki wody