Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie danie :) Bardzo kaloryczne, ale warte grzechu :)
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99102
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 355
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99102
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 355
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5109
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13753
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5914
Składniki
Brokuły ugotować, podzielić na różyczki. Pierś pokroić w kostkę, podsmażyć na oleju. Gdy się ładnie zarumieni, dodać 3-4 łyżki sosu TAO-TAO. Dodać brokuły, szczyptę soli i łyżkę miodu. Gdy sos się ładnie skarmelizuje dodać sos i gotować tak jeszcze ok 2 min. Podawać na gorąco :)
SOS: Do naczynia wlać 2 łyżki oleju, wsypać fiks - wymieszać. Dodać śmietanę i majonez, starty ząbek czosnku i szczyptę pieprzu. Jeśli sos wyjdzie b.gęsty dodać pół szklanki wody