Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zrazy wołowe z brokułami i grzybami"
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3465
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4183
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74130
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 570
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2329
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3465
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4183
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74130
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 570
Składniki
Mięso umyj, pokrój na plastry, rozbij. Plastry posyp pieprzem, posmaruj łyżką musztardy, połóż kilka krążków cebuli, kawałek ogórka i plasterek boczku. Mocno zwiń. Zawiąż nitką.
Na patelni rozgrzej masło klarowane. Podsmażaj zrazy obtoczone w mące. Przełóż do garnka z drobno posiekaną cebulą, grzybami i czosnkiem. Zalej wodą i duś około 2 godziny.
Posól pod koniec gotowania. Podawaj z brokułami, ziemniakami i marchewką.
CZAS: około 3 godzinŹródło: Dobry Tydzień