Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba poświęcić troszke czasu ale naprawde warto bo jest naprawde pyszny
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2760
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 561
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7717
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 250
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2760
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 561
Składniki
Budyń ugotowac w 0,5 l mleka ,masło utrzec i dodać przestygnięty budyń,galaretke rozpuścić w 1 szklance wody i po stężeniu dodać do masy.
Biszkopta przekroić na pół i położyć masę budyniową,przykryć drugim biszkoptem na biszkopta nałożyć mleko skondensowane,na mleko poukładać herbatniki.
Śmietane 30% ubić,pod koniec ubijania dodać cukier puder i cukier waniliowy,pianę wyłożyc na herbatniki i posypać kakao lub startą czekoladą.