Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwy przepis na babkę, którą można zrobić zawsze - składniki praktycznie zawsze znajdziemy w domu. Smak oczywiście powala. Polecam z mlekiem.
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 746
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 535
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4263
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 746
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 224
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34165
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 535
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 4263
Składniki
Jaja zmiksować razem z cukrem. Dodać margarynę i ponownie miksować, aż nie będzie małych kawałków margaryny i kryształków cukru. Następnie wrzucić mąkę pszenną i ziemniaczaną - ponownie miksować. Na koniec dodać proszku do pieczenia, ocet, olej i cukier waniliowy. Miksować aż do otrzymania jednolitej masy, którą następnie przekładamy w 3/4 do formy, którą wcześniej smarujemy tłuszczem i posypujemy bułką tartą. Resztę zmieszać z kakaem i zmiksować oraz oczywiście dołożyć do formy. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 200 stopni i pieczemy 50-60 minut.