Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu babka. Po upieczeniu nie jest sucha.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 230
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20368
Składniki
Rozetrzeć za pomocą miksera margarynę z cukrem, stopniowo dodawać jajka.
Mąkę oraz mąkę krupczatkę przesiać sitkiem i również dodać do miski. Wlać olej, ocet oraz olejek np. migdałowy lub waniliowy.
Piec przez około 35-40 minut w temperaturze 180 stopni C.