Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu babka. Po upieczeniu nie jest sucha.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2332
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18089
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2332
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18089
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2061
Składniki
Rozetrzeć za pomocą miksera margarynę z cukrem, stopniowo dodawać jajka.
Mąkę oraz mąkę krupczatkę przesiać sitkiem i również dodać do miski. Wlać olej, ocet oraz olejek np. migdałowy lub waniliowy.
Piec przez około 35-40 minut w temperaturze 180 stopni C.