Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10964
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13236
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4989
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10964
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6285
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5399
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13236
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4989
Składniki
Jajka, cukier, szczyptę soli, wymieszać. Proszek do pieczenia, , mąkę do piany lekko wmieszać. Margarynę rozpuścić. Jak jest ciepła to wlać i wymieszać