Do góry

Desery Przepis na:

Babka parzona

Babka parzona

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 384

Dodano:

Odsłon: 1588

Ten przepis mam od babci

Składniki

  • mąka, 30 dag
  • cukier, 20 dag
  • margaryna, 1 kostka
  • cukier waniliowy, 1 opakowanie
  • proszek do pieczenia, 2 łyżki
  • sól, 1 szczypta
3-4 os. 30 min średnie przystępne
Reklama
Reklama
Babka parzona

Przygotowanie

  1. Jajka, cukier, szczyptę soli, wymieszać. Proszek do pieczenia, , mąkę do piany lekko wmieszać. Margarynę rozpuścić. Jak jest ciepła to wlać i wymieszać

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń