Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna , najlepiej smakuje z mlekiem. Zawsze się udaje i szybko znika.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8273
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8273
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 451
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem, dodać żółtka , wiórki kokosowe, skórkę i sok z cytryny. Mąkę wymieszać z proszkiem do pieczenia i dodać do ciasta..
Białka ubić na sztywną pianę i dodać do ciasta, lekko wymieszać.Piec około 1 godz