Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i można podawać dzieciom na urodziny, imieniny itp. Czekam na opinie smakoszy.
Przepis dnia
Dzisiaj czas na lekki deser w stylu włoskim. Przepyszny krem na bazie mascarp...
Odsłon: 2203
Maj bez wątpienia kojarzy mi się ze szparagami, uwielbiam to warzywo. Niedosy...
Odsłon: 1561
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 626
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 157
Przepis dnia
Dzisiaj czas na lekki deser w stylu włoskim. Przepyszny krem na bazie mascarp...
Odsłon: 2203
Maj bez wątpienia kojarzy mi się ze szparagami, uwielbiam to warzywo. Niedosy...
Odsłon: 1561
Przepis na lekką, zdrową i kolorową sałatkę z mozzarellą, żurawiną, rzodkiewk...
Odsłon: 626
Puszyste, delikatne, nie za słodkie ciasto drożdżowe z rabarbarem to jeden z...
Odsłon: 157
Składniki
Białka ubić na sztywna pianę dodając 60 g cukru pudru - po 1 łyżeczce. Gdy piana będzie lśniąca, dodać resztę cukru pudru i cukier waniliowy. Pianę wymieszać i lekko ubić. Dodać kakao, ponownie wymieszać. Masę przełożyć do rękawa cukierniczego lub szprycy. Formować bezy, wyciskając je na posmarowany tłuszczem papier pergaminowy. Wysuszyć przy lekko uchylonych drzwiczkach w temp. 120-140 st.
Przepisy Desery
Desery
Ciasto oszczędne
Desery
Bułeczki z malinami
Desery
Sernik z kaszą manną i truskawkami
Desery
Bułki drożdżowe z truskawkami
Ciasto oszczędne
Czemu ten deser to ciasto oszczędne? Bo do jego przygotowania możesz wykorzys...
Odsłon: 3149
Bułeczki z malinami
Delikatne, pulchne, proste w przygotowaniu i przede wszystkim malinowe… Ten w...
Odsłon: 83