Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cynamonu można nie dodawać:)
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2042
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10429
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 63
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2042
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10429
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 63
Składniki
Ubić białka na piane,a gdy będzie sztywna stopniowo dodawać cukier puder,czekoladę,cukier waniliowy i cynamon,delikatnie wymieszać.Blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać maka.Łyżeczką nakładać małe porcje ciasta zachowując spore odstępy.Piec 18 min. w temp.160C.Gotowe bezy ostudzić i delikatnie(są bardzo kruche) ułożyć na talerzu.