Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Biszkopciki z agrestem"
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1324
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25087
Składniki
Sposób przygotowania
Agrest opłucz. Galaretkę rozpuść w 1 szkl. wrzątku. Żółtka utrzyj z cukrem. Białka ubij. Mąki połącz z proszkiem. Pianę z białek i sypkie dodaj do żółtek. Wymieszaj łyżką.
Foremki posmaruj masłem. Napełnij ciastem. Piecz 20 min w 200 st. Spody wyjmij z foremek i odwróć.
Krem przygotuj wg przepisu na opakowaniu. Posmaruj nim spody. Obłóż agrestem i posmaruj tężejącą galaretką. Schłodź, minimum 2 godz.Źródło: Tina