Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny biszkopt. Wychodzi w 100%. Nie za gruby..np. pod ciasta z owocami i galaretką
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1376
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113605
Składniki
jajka utrzeć z cukrem (może byc mikserem- zawsze wychodzi) dodać mąkę pszenna, ziemniaczaną i proszek do pieczenia. Miksować. dodać letnią wodę. Piec 20 minut w temp 180 C Biszkopt piekę w płytkiej okrągłej formie.