Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki, do tej pory żaden biszkopt mi się nie udawał. Ten z pewnością uda się każdemu!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7912
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1198
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13687
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, cały czas dodając po jednym żółtku. Następnie dodać obydwie mąki i proszek do pieczenia. Wlać olej i wodę i delikatnie wymieszać. Ciato wylać na standardową blaszkę do pieczenia. Piec w temperaturze 180st. (około 0,5 godz.)