Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od koleżanki, do tej pory żaden biszkopt mi się nie udawał. Ten z pewnością uda się każdemu!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 937
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12790
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1021
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 937
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12790
Składniki
Białka ubić z cukrem na sztywno, cały czas dodając po jednym żółtku. Następnie dodać obydwie mąki i proszek do pieczenia. Wlać olej i wodę i delikatnie wymieszać. Ciato wylać na standardową blaszkę do pieczenia. Piec w temperaturze 180st. (około 0,5 godz.)