Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się przygotowywuje. Lekkie ale i kalorycze. Najlepiej smakuje z owocami świeżymi
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1627
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 802
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1627
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 802
Składniki
Pokroić truskawki, banany, i ananasa w plasterki i posypać cukrem.Brzoskwinie i grszki w półksiężyce.Przygotować budyń z mleka i budyniu w proszku.
Połową biszkoptów wyłożyć dno dużej miski. Wyłożyć na to warstwę owoców i pokryć połową budyniem. Powtórzyć warstwy w tej samej kolejności. Po wierzchu ostatniej warstwy rozsmarować bitą śmietanę i udekorować listkami melisy i prażonymi orzechami.