Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko się przygotowywuje. Lekkie ale i kalorycze. Najlepiej smakuje z owocami świeżymi
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32554
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32554
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 48
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 912
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 327
Składniki
Pokroić truskawki, banany, i ananasa w plasterki i posypać cukrem.Brzoskwinie i grszki w półksiężyce.Przygotować budyń z mleka i budyniu w proszku.
Połową biszkoptów wyłożyć dno dużej miski. Wyłożyć na to warstwę owoców i pokryć połową budyniem. Powtórzyć warstwy w tej samej kolejności. Po wierzchu ostatniej warstwy rozsmarować bitą śmietanę i udekorować listkami melisy i prażonymi orzechami.