Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1608
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232021
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5094
Składniki
Wszystkie produkty oprócz płatków wkładamy do jednego garnka ,gotujemy tak jak polewę czekoladową ,aż zgęstniej(tak średnio ok.3-5 min.)
Po przestygnięciu(można przyspieszyć wstawiając garnek do miski z zimną wodą) wsypać płatki i mieszać aby połączyć je z polewą.Można dodać bakalie .Musi być takie gęste aby dało się nabierać łyżką w porcje.Ułożyć takie porcyjki i pozostawić do zastygnięcia(u mnie nigdy chyba nie do czekało do tego momentu bo wyjadamy nakładając z garnka do miseczek:)
Może nie jest to jakieś wyszukane cudo, ale jak brakuje kaski a w lodówce jest margaryna to zawsze można zrobić takiego zapychacza i szczególnie zimą smakuje wybornie gdy ma się ochotę na coś słodkiego