Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naprawde dobre na każda okazje.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19527
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2059
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1727
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19527
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2059
Składniki
Oddzielić żoltka od białek.Białka ubic dodając cukier,żóltka,mąke,proszek do pieczenia.Wlać do formy.Piec 30 minut w 180 c celsjusza.Ciasto odstawić do ostygnięcia.Budynie ugotowac z 3 szklankami mleka.Wlać na ostudzone ciasto,przykryć herbatnikami,polac polewa.