Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naprawde dobre na każda okazje.
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3377
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 219
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13350
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2643
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 3377
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 219
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13350
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2643
Składniki
Oddzielić żoltka od białek.Białka ubic dodając cukier,żóltka,mąke,proszek do pieczenia.Wlać do formy.Piec 30 minut w 180 c celsjusza.Ciasto odstawić do ostygnięcia.Budynie ugotowac z 3 szklankami mleka.Wlać na ostudzone ciasto,przykryć herbatnikami,polac polewa.