Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto naprawde dobre na każda okazje.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5807
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5807
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1254
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12479
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5248
Składniki
Oddzielić żoltka od białek.Białka ubic dodając cukier,żóltka,mąke,proszek do pieczenia.Wlać do formy.Piec 30 minut w 180 c celsjusza.Ciasto odstawić do ostygnięcia.Budynie ugotowac z 3 szklankami mleka.Wlać na ostudzone ciasto,przykryć herbatnikami,polac polewa.