Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leciutkie ciasteczka, poprawiające tak zwany "komfort trawienny", przygotowane w sposób dietetyczny, zgodnie z metodą proteinową Pierre''a Dukana.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2730
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 720
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 71
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2730
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1254
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 720
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 71
Składniki
W miseczce mieszamy żółtka jajek, otręby, słodzik i aromat.
Ubijamy pianę z białek, dodajemy do wcześniej przygotowanej masy, lekko mieszamy. Po wymieszaniu otrzymujemy piankę o konsystencji ubitych białek, bardzo puszystą. Ciasto wykładamy dużą łyżką na blachę z papierem do pieczenia.
Pieczemy 15 - 20 minut w 180 stopniach, po połowie można wyłączyć górną blachę.
. Szału nie ma, wsi nie pali, ale zdrowe i pyszne, więc polecam ;-)