Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasteczka sa bardzo latwe do przygotowania i bardzo smaczne
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 173
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20072
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1706
Składniki
Zmiksowac razem jajka, cukier i kawe
Rozpuscic maslo i czekolade. Ostudzic. Wymieszac razem z jajkami.
Dodac make z proszkiem do pieczenia.
Nastepnie dodac orzechy i pokruszona biala czekolade.
Klasc lyzka na papier do pieczenia, zachowujac odstepy.
Wlozyc do piekarnika. Piec 10 minut w temp. 180 stopni.