Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 334
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3037
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 104
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 104
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 56
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 75
Egzotyczne połączenie smaków. Soczysty kawałek łososia z karmelizowanym anana...
Odsłon: 334
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 3037
Tradycja spotyka nowoczesność – oto przepis, który podbije Twoje kubki smakow...
Odsłon: 104
Takie ciasto przełożone delikatnym kremem , puszyste i wilgotne o pięknej bar...
Odsłon: 104
Krem, którym możemy przekładać torty i ciasta, dekorować babeczki. Składa się...
Odsłon: 56
Surówka bardzo prosta w przygotowaniu, z niewielu składników, ale smaczna jak...
Odsłon: 75
Składniki
Dobrze zagnieść ciasto. Pobić wałkiem przez jakiś czas. Cienko rozwałkować . Radełkiem kroić paski i przekładać tworząc chrusty.
Smażyć na gorącym tłuszczu z obu stron. Wyłożyć na bibułkę aby odsączyć z nadmiaru tłuszczu . Obficie posypać cukrem pudrem.