Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1978
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1656
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2705
Składniki
Białka z cukrem pudrem ubijamy na sztywna piane,dodajemy po jednym żółtku,cukier waniliowy i przesiana przez sito mąke delikatnie mieszamy.Gdy skladniki się połacza,mała łyzeczka nakladamy porcje ciasta na blache formując ciasteczka.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika ,pieczemy w tem.150 stopni celsjusza przez 15 minut.jak nabiorą lekko złocistego koloru zsuwamy na deseczke by ostygly.Można je jesc same,lub przełożyc marmolada.