Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6017
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35714
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1211
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1759
            Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6017
        
        Składniki
Białka z cukrem pudrem ubijamy na sztywna piane,dodajemy po jednym żółtku,cukier waniliowy i przesiana przez sito mąke delikatnie mieszamy.Gdy skladniki się połacza,mała łyzeczka nakladamy porcje ciasta na blache formując ciasteczka.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika ,pieczemy w tem.150 stopni celsjusza przez 15 minut.jak nabiorą lekko złocistego koloru zsuwamy na deseczke by ostygly.Można je jesc same,lub przełożyc marmolada.