Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Białka z cukrem pudrem ubijamy na sztywna piane,dodajemy po jednym żółtku,cukier waniliowy i przesiana przez sito mąke delikatnie mieszamy.Gdy skladniki się połacza,mała łyzeczka nakladamy porcje ciasta na blache formując ciasteczka.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika ,pieczemy w tem.150 stopni celsjusza przez 15 minut.jak nabiorą lekko złocistego koloru zsuwamy na deseczke by ostygly.Można je jesc same,lub przełożyc marmolada.