Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE MAŁO PRACOCHŁONNE,CHOĆ CZAS CHŁODZENIA JEST DŁUGI WARTO JEDNAK POCZEKAĆ.CIASTECZKA DŁUGO SĄ ŚWIEŻE.POLECAM.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto,wsawić do lodówki na ok12godz.Po upływie czasu ciasto wyjąć z lodówki rozwałkować na 2cm i wycinać foremkami.
posmarować wycięte ciasteczka z góry rozmąconym jajkiem i posypać cukrem.Wstawić do piekarnika 180stopni.życzę smacznego!!!!!!!!