Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ORYGINALNY przepis,jedyny,spróbujcie a na pewno się nie zawiedziecie Przepraszam za kiepską jakosc zdjecia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 137
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Kożuch,ktory zrobi sie po ugotowaniu mleka,zbierać do szklanki i dać do zamrażalki,aż uzbieracie taką ilość (czasochłonne ale warto)
następnie wszystkie skladniki,oprocz jajka- wyrobic i rozwalkowac,pociąć tak by powstaly romby (ok 3-4 cm z kazdej strony)
jajko roztrzepac i posmarowac z jednej strony i posypac odrobina cukru
blache posypac maką i piec na złoty kolor w 180 stopniach C
UWAGA ciastka nie wyrosną zbytnio,to takie kruche ciasteczka,znakomite do kawki :)
jak tylko nazbieram kożuchy i je upiekę to wstawie zdjęcie SMACZNEGO!