Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w wykonaniu
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2601
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 679
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2601
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 679
Składniki
Budyń przygotowujemy jak na instrukcji na opakowaniu, z ciasta francuskiego robimy sakiewki i wrzucamy po 2 maliny do środka wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 200st na 15-20 min poźniej nakładamy budyń i zdobimy świezymi owocami, wstawiamy na chwile do lodówki