Desery Przepis na:
> 6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Budyń przygotowujemy jak na instrukcji na opakowaniu, z ciasta francuskiego robimy sakiewki i wrzucamy po 2 maliny do środka wstawiamy do rozgrzanego piekarnika na 200st na 15-20 min poźniej nakładamy budyń i zdobimy świezymi owocami, wstawiamy na chwile do lodówki
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

polkangaroo 20 września 2011Zgłoś do usunięcia
Jak tutaj słodko...mniam. Dla mnie cztery.1 Kto głosował? | Odpowiedz

anetaa26 17 września 2011Zgłoś do usunięcia
wyglada slicznie :)1 Kto głosował? | Odpowiedz

aneeetkaaa1111 16 września 2011Zgłoś do usunięcia
Proste, tanie a jakie efektowne, uwielbiam ciasto francuskie, do ulubionych ;-)1 Kto głosował? | Odpowiedz

Annuar 15 września 2011Zgłoś do usunięcia
Pięknie wyglądają, aż szkoda jeść ;)1 Kto głosował? | Odpowiedz