Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"ciastko" na zimno, bardzo dobre na gorące letnie dni :) moim młodszym siostrom bardzo smakuje :)
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25127
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 208
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1329
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25127
Składniki
każda galaretkę zalewamy niepełną szklanką wody( wrzątku :) ) najlepiej jak są one różnych kolorów. jak widzimy że powoli gęstnieją galaretki każdą oddzielnie miksujemy z serkiem homogenizowanym i wlewamy do tortownicy i wstawiamy do lodówki do zastygnięcia do każdej warstwy dodajemy owoce i rodzynki, jeśli warstwa zastyga wlewamy kolejną galaretkę z serkiem im więcej kolorów galaretek tym "ciasto" jest ładniejsze :):) do każdej warstwy możemy dodać wiórki, lub na samą górę ważne jest by osoce były miękkie żeby ciasto dobrze się kroiło :)