Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"ciastko" na zimno, bardzo dobre na gorące letnie dni :) moim młodszym siostrom bardzo smakuje :)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13340
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
każda galaretkę zalewamy niepełną szklanką wody( wrzątku :) ) najlepiej jak są one różnych kolorów. jak widzimy że powoli gęstnieją galaretki każdą oddzielnie miksujemy z serkiem homogenizowanym i wlewamy do tortownicy i wstawiamy do lodówki do zastygnięcia do każdej warstwy dodajemy owoce i rodzynki, jeśli warstwa zastyga wlewamy kolejną galaretkę z serkiem im więcej kolorów galaretek tym "ciasto" jest ładniejsze :):) do każdej warstwy możemy dodać wiórki, lub na samą górę ważne jest by osoce były miękkie żeby ciasto dobrze się kroiło :)