Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
"ciastko" na zimno, bardzo dobre na gorące letnie dni :) moim młodszym siostrom bardzo smakuje :)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1474
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1660
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1474
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1660
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 60
Składniki
każda galaretkę zalewamy niepełną szklanką wody( wrzątku :) ) najlepiej jak są one różnych kolorów. jak widzimy że powoli gęstnieją galaretki każdą oddzielnie miksujemy z serkiem homogenizowanym i wlewamy do tortownicy i wstawiamy do lodówki do zastygnięcia do każdej warstwy dodajemy owoce i rodzynki, jeśli warstwa zastyga wlewamy kolejną galaretkę z serkiem im więcej kolorów galaretek tym "ciasto" jest ładniejsze :):) do każdej warstwy możemy dodać wiórki, lub na samą górę ważne jest by osoce były miękkie żeby ciasto dobrze się kroiło :)