Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis, nadaje się świetnie do tortów.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4625
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1750
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15224
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4625
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8972
Składniki
Całe jajka ubić z cukrem i cukrem waniliowym.
Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia.
Można ciasto podzielić na połowę i do jednej dodać kakao.
Całość wylać do formy wysmarowanej masłem i wysypanej bułką tartą.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni, piec około 45 minut.