Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8639
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8639
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Składniki
Margaryne gotujemy z cukrem, mlekiem i kakao. Chwilę gotujemy po czym odstawiamy aż do wystudzenia. Następnie mieszając dodajemy po jednym żółtku, i na zmianę z mąką(z proszkiem do pieczenia) ubitą z białek pianą. Na sam koniec dodajemy utartą na tarle czekolade i mieszamy delikatnie łyżką. Ciato wkłądamy do nagrzanego piekarnika(180 *C) na 45 minut. Ciasto po wystudzeniu możemy go polać czekoladową polewą.