Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i szybkie w przygotowaniu a efekt przepyszny :)
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7900
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1170
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7900
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1170
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13667
Składniki
ubij jajka z cukrem
dodaj margarynę (lub olej) miksując
dodaj mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia i aromat waniliowy nadal miksując
dodaj kakao i zmiksuj
pokrój czekoladę w drobne kosteczki i dodaj do masy
wymieszaj łyżką
ciasto wyłóż na wcześniej przygotowaną blaszkę posmarowaną olejem i posypaną kaszą manną (aby ciasto nie przywarło)
włóż do wcześniej rozgrzanego piekarnika do temperatury około 180 stopni bez termoobiegu. Piecz około 45-50 minut w temperaturze 180 stopni