Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie - proste- bardzo smaczne :)
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3809
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414560
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2338
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3809
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414560
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2338
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać jajka dalej ucierając. Następnie wsypać mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia, całość zmiksować. Na koniec dodać mleko, dalej miksując.
Brzoskwinie odsączyć na sitku. Trzy połówki pokroić w paski, natomiast resztę w dość grubą kostkę. Pokrojona kostkę wrzucić do ciasta i całość wymieszać. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Paski z brzoskwiń rozłożyć na cieście. Piec w temperaturze 180°C około 45- 50 minut. Smacznego !