Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie - proste- bardzo smaczne :)
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 894
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15251
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1873
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 894
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 425
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15251
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1873
Składniki
Margarynę utrzeć z cukrem. Dodać jajka dalej ucierając. Następnie wsypać mąkę, kakao oraz proszek do pieczenia, całość zmiksować. Na koniec dodać mleko, dalej miksując.
Brzoskwinie odsączyć na sitku. Trzy połówki pokroić w paski, natomiast resztę w dość grubą kostkę. Pokrojona kostkę wrzucić do ciasta i całość wymieszać. Ciasto przełożyć do tortownicy wyłożonej papierem do pieczenia. Paski z brzoskwiń rozłożyć na cieście. Piec w temperaturze 180°C około 45- 50 minut. Smacznego !