Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,bardzo szybkie do wykonania
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1301
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5828
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8837
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18463
Składniki
Poszczególne składniki ciasta układamy warstwowo.Ja układam w mikserze i mieszam.
Ciasto wkładamy na noc do lodówki
Wykładamy na blaszkę ,posmarowaną tłuszczem i posypaną mąką.
Na ciasto możemy dać owoce.Posypujemy kruszonką: 15 dag mąki,10 dag cukru i 10 dag gorącego masła
Wkładamy do piekarnika,uprzednio nagrzanego do temp 180 stopni.
Pieczemy 50-60 min.
SMACZNEGO