Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3001
Polecam.
Odsłon: 1773
Polecam.
Odsłon: 506
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8528
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3001
Polecam.
Odsłon: 1773
Polecam.
Odsłon: 506
Składniki
Drożdże wkruszy.Margarynę rozpuścić-wlać chłodną.Mleko wlać ciepłe.Zostawić na 1godzinę.Po 1 godzinie wsyp 1kg mąki,jajka i zapach waniliowy.Całość zmiksować a na koniec pomieszać trochę łyżką.Piec tyle minut ile zwykle piecze się ciasto drożdżowe-30-45minut.