Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BŁYSKAWICZNIE SIĘ ROBI TĄ DROŻDŻÓWKĘ , POLECAM WSZYSTKIM ZAPRACOWANYM .
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 708
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11169
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3955
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1369
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 708
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11169
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3955
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1369
Składniki
MLEKO PODGRZAĆ (musi być letnie) , dodać CUKIER, pokruszyć DROŻDŻE i wymieszać .
DODAĆ MĄKĘ I JAJKO, WSZYSTKO PRZEZ CHWILĘ WYROBIĆ.
FORMĘ NATŁUŚCIĆ LUB WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC 30-40 MIN. w 175-180 STOPNIACH.
forma do wyboru ; KEKSÓWKA LUB TORTOWNICA 23 CM.