Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BŁYSKAWICZNIE SIĘ ROBI TĄ DROŻDŻÓWKĘ , POLECAM WSZYSTKIM ZAPRACOWANYM .
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8504
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2983
Polecam.
Odsłon: 1747
Polecam.
Odsłon: 505
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8504
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2983
Polecam.
Odsłon: 1747
Polecam.
Odsłon: 505
Składniki
MLEKO PODGRZAĆ (musi być letnie) , dodać CUKIER, pokruszyć DROŻDŻE i wymieszać .
DODAĆ MĄKĘ I JAJKO, WSZYSTKO PRZEZ CHWILĘ WYROBIĆ.
FORMĘ NATŁUŚCIĆ LUB WYŁOŻYĆ PAPIEREM DO PIECZENIA.
PIEC 30-40 MIN. w 175-180 STOPNIACH.
forma do wyboru ; KEKSÓWKA LUB TORTOWNICA 23 CM.